HOTEL & RESTAURANT IN TIMISOARA

CINE SUNTEM

Situat intr-o zona centrala si plina de viata a orasului, Check Inn este un hotel nou si modern in Timisoara. Se gaseste la doar cateva minute de cele mai fascinante puncte turistice si cele mai active centre culturale, in inima campusului universitar cu acces facil in orice punct al orasului. Cu o arhitectura simpla si moderna, alaturi de servicii moderne, hotelul Check Inn doreste sa surprinda placut orice vizitator al orasului punandu-va la dispozitie camere utilate cu mult bun-gust, decorate cu lucrari de arta originale si dotate cu tot ce este nevoie pentru o sedere cat mai placuta si comoda. Restaurantul Check Inn este un restaurant modern, cu echipamente de ultima generatie, pregatit sa va satisfaca dorintele culinare, oferindu-va in acelasi timp si o serie de meniuri standard pentru micul dejun, pranz sau cina, fiind un loc placut pentru a servi masa oricand. Check Inn este un hotel modern care ofera un sistem de cazare alternativ fata de celelalte hoteluri din Timisoara, un sistem potrivit atat pentru persoanele pragmatice care doresc o sedere prelungita in Timisoara, cat si pentru cele care sunt doar in trecere prin Timisoara.

MISIUNE SI VALORI

Misiunea noastra este sa oferim o experienta placuta fiecarui client al hotelului, intr-un ambient modern, care sa satisfaca cerintele acestuia. De aceea oferim servicii la standarde inalte si raspundem cu promptitudine nevoilor oaspetilor nostri.

Valorile noastre se incadreaza in cele 4 principii care stau la baza oricarui business hotelier de succes:

  1. Profesionalism si orientare spre ceea ce conteaza cu adevarat: hotelul a fost proiectat astfel incat sa ofere o experienta placuta si sa ofere in mod practic accesul facil la orice servicii, un focus pe ceea ce folosesc clientii nostri si nu pe extravaganta si spatii nefolosite.
  2. O experienta diferita axata pe pragmatism, care nu se poate realiza fara servicii de calitate si o continua imbunatatire a acestora in conformitate cu necesitatile clientilor.
  3. O puternica focusare pe clientii hotelului nostru: un client multumit intotdeauna va reveni.
  4. Inovare: pentru a avea succes trebuie sa fii mereu in pas cu timpurile in care traiesti si sa fii relevant clientilor tai, cautand mereu modalitati noi de a satisface nevoile acestora.

Check Inn si-a deschis portile avand ca si cadru aceste 4 valori importante si doreste sa devina in cel mai scurt timp prima alegere a persoanelor care doresc cazare in regim hotelier in Timisoara.